Over ons

Yaomi Skincare
 

Over ons

Yaomi Skin Care

Misschien herken je het dat stress je huid dof maakt en je zelfvertrouwen vermindert. Als je niet lekker in je vel zit, vermijd je nieuwe uitdagingen. Goede huidverzorging is daarom essentieel, zowel van binnen als van buiten!

Als vrouwelijke ondernemer in de thuiszorg en verpleegkundige, heb ik een druk bestaan. Een bedrijf runnen, moederschap, echtgenote en vriendin zijn. Velen in mijn omgeving vragen me wat het geheim is van mijn stralende huid te midden van alle drukte. En dan antwoord ik trots: Yaomi Skin Care.

dark

Natuurlijke huidverzorging voor elke huid

Yaomi's producten

Wat jouw huidtype, teint of eventueel huidprobleem ook is, Yaomi Skin Care heeft de juiste huidverzorgingsproducten voor jou. Onze natuurlijke skincare lijn is gemaakt voor iedereen.

Visie

Onze

Hoe beter je voor jezelf zorgt, hoe langer je huid er stralend uit blijft zien. Met de producten van Yaomi Skin Care deel ik mijn skin care geheimen en wil ik iedereen helpen zich zelfverzekerd te voelen. Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt en welke teint je huid ook heeft: durf uit je comfortzone te komen, omarm jezelf en ontdek wat je allemaal kunt bereiken.

Missie

Onze

Er goed uitzien is niet alleen een kwestie van mooie kleding en make-up. Het gaat om hoe krachtig je er staat. En of je zelfverzekerd en trots bent. Dat bereik je alleen als je goed in je vel zit. Yaomi Skin Care helpt je hierbij. De producten zorgen voor een gehydrateerde, stralende en gezond uitziende huid. Voor vrouwen én mannen. Ze hechten op je huid waardoor make-up goed blijft zitten. Maar met Yaomi Skin Care heb je eigenlijk helemaal geen make-up nodig om te stralen. Onze producten zijn er voor jou, jouw huid en jouw sprankelende uitstraling!

Sheris Yaomi Skin Care

De ontwikkelaar van Yaomi Skin Care

Yeredis Lucas

Yeredis Lucas is de oprichter van Yaomi Skin Care. Ze groeide op in Curaçao en heeft een druk bestaan als verpleegkundige, ondernemer en moeder (onder andere…). Ondanks al die drukte vragen zowel mannen als vrouwen in haar omgeving wat toch het geheim is van haar stralende huid. En zo ontstond de huidverzorging en -reiniging van Yaomi. Daarbij altijd het motto van deze powervrouw in het achterhoofd:

Je kunt alles worden wat je wilt. Zorg goed voor jezelf van binnen en van buiten en de kracht om je dromen waar te maken, zal altijd haar weg vinden.

De verschillende producten van Yaomi Skin Care zijn het resultaat van Yeredis haar zoektocht naar alle geheimen voor een mooie en stralende huid. Ze zitten vol bewezen effectieve, natuurlijke ingrediënten die de huid op verschillende manieren ondersteunen, gecombineerd met innovaties uit het lab. Ook belangrijk: ze zijn gemaakt met oog voor duurzaamheid en care voor milieu, mens en dier. Iets dat voor Yaomi niet meer dan vanzelfsprekend is.

Hoe het allemaal begon…

De geschiedenis van Yaomi Skin Care begon op de Nederlandse Antillen. Curaçao, om precies te zijn. Daar groeide ik op in een gezin van vier kinderen, van wie ik de jongste was. En als jongste kind wilde ik alles op alles zetten om mijn eigen doelen te bereiken en mijn stem te laten horen. Al snel leerde ik dat als je je goed voelt, je dat ook uitstraalt en je de wereld aankan. En dat zelfverzekerde gevoel, wil ik doorgeven.

Maar een gezin, carrière en sociaal leven laten geen ruimte over voor een uitgebreid verzorgingsritueel. Daarom heb ik Yaomi ontwikkeld. Natuurlijke en duurzame producten, die jou laten stralen.

Ik ben me gaan verdiepen in Skin Care en heb volop geëxperimenteerd met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten en samenstellingen. En met succes: ik hoor vaak van mensen dat ze mijn huid mooi vinden en dat ik er zo jong uitzie voor mijn leeftijd. En dat gun ik jou ook!

In de Yaomi Skin Care producten zit alle kennis die ik onderweg heb opgedaan. Ze zijn gemaakt met oog voor detail, duurzaamheid en respect voor mens, dier en milieu. De bijzondere combinatie van natuur en wetenschap is mijn geheime wapen. De producten zijn ontwikkeld om alle huidtypes, tonen en texturen in alle stadia van volwassenheid te voeden.

Merkwaarden

Onze

Merkwaarden geven een merk karakter en kleur. Zelf zien we ze als de menselijke eigenschappen van Yaomi Skin Care. Het zijn waarden die we, indien mogelijk, terug laten komen in alles wat we doen.

Yaomi Skin Care Positiviteit

Positiviteit

Met Yaomi Skin Care zorg je goed voor jezelf. Van binnen en van buiten. We helpen jou beter in je eigen vel te voelen, letterlijk en daardoor ook figuurlijk.

Yaomi Skin Care Empowerment

Empowerment

Omarm jezelf en ontdek dat je meer kunt bereiken dan je denkt. We zijn sterker als we elkaar kracht geven. Wij zijn er voor jou, hoe jouw huid zich ook gedraagt.

Yaomi Skin Care Natuur en Lab

Natuur & lab

Onze skincare producten zijn 100% vegan, met natuurlijke ingrediënten. Dit vullen we aan met laboratorium-technische aspecten. The best of both worlds dus.